Varmepumpe

Varm op med en varmepumpe – sikkert, grønt og billigt

Varm op med en varmepumpe – sikkert, grønt og billigt

advertorial

Er du husejer, og frygter du for vinterens kulde? Så bør du læse med i det følgende.

Det er dyrt at fyre

Hvis du ikke ønsker at spendere en mindre formue på opvarmning af stuer og værelser i din bolig, er det en god idé at tage boligens opvarmningsmetode i øjesyn. Fyrer du stadig med piller, olie eller gas, kan der være grundlag for at spare en masse penge ved at skifte til en luft til vand varmepumpe.

Et gammelt, udtjent fyr er nemlig en sand energi og penge sluger. Fyret udnytter på ingen måde den tilførte energi i form af brændstof maksimalt, hvilket fører til et kæmpe spild. Og hvis der er noget, man ikke har lyst til i disse tider, er det at lade energi gå til spilde.

Samtidig er et gammelt fyr på ingen måde driftsikkert. Mange boligejere er ude for at fyret går ud en eller flere gange i løbet af en vinter, hvilket fører til mangel på varmt vand og der af følgende lave temperaturer i boligen.

Dette er så langt fra optimalt. Og da et slidt fyr oftere skal repareres eller renses, føjer dette blot yderligere til varme omkostningerne.

image

Varm huset op med en varmepumpe – billigt og klimavenligt

Samtidig er et fyr ingenlunde den mest klima venlige måde hvorpå du kan opvarme din bolig. Det høje brændstof forbrug slider på klimaet og er med til at øge dit CO2 aftryk. Ønsker du i stedet at nedbringe dette, bør du skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe er langt mere energi effektiv, og går sjældent ud. Med en luft til vand varmepumpe får du således en langt mere klima venlig løsning, samtidig med at du kan varme boligen op uden at det koster spidsen af en jetjager. Klik ind og læs mere på Amalo.dk.