Vælg en privatskole på Frederiksberg

Står du for at skulle vælge skole til dit barn som har skolestart til sommer? Så kan du med stor fordel tage et kig på en af de mange private skoler i dit område.

Hvorfor vælge en privatskole?

Flere og flere forældre vælger at lade deres barn gå på privatskole i stedet for den lokale folkeskole. Det kan der være mange grunde til. Ikke alle børn trives optimalt inden for folkeskolens rammer og kommer til at mangle elementer i forhold til læring og social udvikling.

Dette kan skyldes mange faktorer så som for eksempel normeringer, mangelfulde kundskaber hos de til skolen knyttede lærere, eller en dårlig dynamik i klasseværelset. På en privatskole vil der generelt være en lavere klassekvotient samtidig med at de fleste privatskoler har langt bedre mulighed for at screene deres lærere i forbindelse med ansættelse. Og således kan du forvente et højere niveau når du vælger en privatskole.

Find dit barns privatskole på Frederiksberg

Hvis du og din familie er bosat på Frederiksberg eller i nærmeste omegn giver det mening at vælge en privatskole på Frederiksberg. Centralt beliggende lige ved siden af Søndermarkskolen på Troels-Lunds Vej finder du Johannesskolen, en veldrevet privat friskole med masser af byde på.

Johannesskolen er kendt for at have fostret elever så som de kunstneriske personligheder Frederik Thaae og Silas Holst samt den professionelle roer Svend Ove Pedersen, skuespiller, teaterinstruktør og forfatter Sam Besekow, skuespiller Sofie Gråbøl og fodboldspilleren Andreas Cornelius.

Hos Johannesskolen finder du, foruden dygtige og solide lærer kræfter, et fast sammentømret samarbejde mellem lærere, forældre og skolebestyrelse. Du kan få medindflydelse på dit eget barns trivsel og faglige grundlag gennem dette samarbejde som sikrer at skolens retning modsvarer forældrenes forventninger.

Kig ind forbi hjemmesiden på Johannesskolen.dk og læs mere om de faglige og værdimæssige mål for den populære privatskole på Frederiksberg.