Sådan finder du de bedste havemøbler

Havemøbler er en skøn ting. Et must om sommeren. Når du vil nyde solens varme ude på terrassen. Sidde og hygge med venner. Grille med familien. Dine havemøbler kan danne ramme om mange hyggelige stunder. Derfor skal de også vælges med omhu. 

Læs med i denne artikel og få råd til, hvad du skal tænke over, når du køber nye havemøbler. 

Havemøbler – hvilke materialer?

Der findes et utal af forskellige slags havemøbler. Du kan få møbler til terrassen, der matcher lige netop din stil. Nogle af de typiske og mest populære slags havemøbler er i træ, metal, bambus eller plast.

Smukke havemøbler i træ 

Træ er et virkelig flot materiale. Idét det er naturligt, giver det også god mening at indrette terrassen med sådan et materiale. Det falder let i med det naturlige udendørs look. Møblerne fås ofte i adskillige træsorter, så du kan vælge den nuance, der passer til dit temperament og stil.

Nemme havemøbler i aluminium og stål

Det bliver ikke nemmere. Med sådanne møbler til haven får du et virkelig et minimalistisk look. De er ofte ret lette og nemme at flytte rundt på. Og så kræver de ikke megen vedligeholdelse. Invester blot i nogle lækre hynder – så har du et sæt virkelig flotte havemøbler!

Holdbare havemøbler i bambus

Skal det bare holde? Og skal det gerne holde rigtig længe? Så er bambusmøbler et oplagt valg. Her køber du også møbler af et bæredygtigt materiale. Bambus gror nemlig rigtig hurtigt og bruger ingen tid på at regenerere, efter planterne er skåret ned. Samtidig er det også et af de mest slidstærke materialer.

Vedligeholdelsesfrie havemøbler i plast

Møbler til haven i plast er også super nemme at have. De kan stå ude i regnen uden at tage skade og kræver ingen vedligeholdelse. Dog skal du undersøge, hvilke plastmaterialer de er lavet af, hvis du gerne vil købe miljøvenlige havemøbler.