kloakservice kalundborg

Ryd op på din grund – og omkring din kloak

Ryd op på din grund – og omkring din kloak

advertorial

Det er vigtigt, at du som hus- eller sommerhusejer rydder op på din grund. Det skyldes at mørke og fugtige områder er en ren invitation for et rottepar. To rotter kan på få måneder blive til flere hundrede.

Det er blandt andet af sundhedsmæssige årsager, at det er vigtigt at rotter ikke flytter ind. Rotter spreder sygdomme fra dyr til mennesker og fra mennesker til mennesker. Så for at mindske risikoen for at få rotter på ens grund er det vigtigt at få ryddet op, fjerne nedfaldsfrugter, så der ikke er lækker mad at spise i løbet af vinteren.

Udover at sørge for at grunden er ordnet på en måde der ikke tiltrækker rotter, er det en god ide også at sørge for, at dit hus bliver undersøgt med jævne mellemrum, så rotterne ikke kan komme ind i huset.

kloakservice kalundborg

Den vigtige kloak

Ved siden af at sørge for at din grund og hus er mindre attraktiv, er det også vigtigt at sørge for, at din kloak er i orden. Rotter elsker våde, mørke og fugtige områder. Ergo er en kloak det bedste og fantastiske hus, en rotte måtte ønske sig. Du kan læse mere om kloakker her https://www.slagelsekloakservice.dk/kalundborg-miljo–og-kloakservice.

Har du mistanke om at du har rotter på din grund eller i din kloak, skal du kontakte din kommune. De vil sende en rotte bekæmper og det er gratis, da du betaler via din ejendomsskat.

Du kan også vælge at kontakte en autoriseret kloakmester. Han kan hurtigt og nemt foretage en tv-inspektion af din kloak og finder han ud af, at alt ikke er som det skal være, vil han kontakte dig og foreslå en løsning. Det kan være alt fra at lave en slamsugning af en stoppet kloak til at sørge for at et hul bliver stoppet. I sidste tilfælde vil det forhindre rotter.