døre

Nyd haven fra dine nye dobbelte døre

Nyd haven fra dine nye dobbelte døre

advertorial

Elsker du din have og sidde på din terrasse, men det er lidt bøvlet at komme fra køkkenet og ud på din terrasse, kan du overveje at få udskiftet din terrassedør med en dobbeltdør eller få et vindue udskifte med et sæt dobbelt terrassedøre.

Det er noget din tømrer relativt nemt kan gøre med et diamantbor. Du kan se flere eksempler på dobbelte terrassedøre på klarvinduer.no. Udover at få udskiftet dine terrassedøre kan du overveje om du også skal have en ny hoved- og bryggersdør.

døre

En eller flere nøgler

Skal du have udskiftet en eller flere døre, er det også en god ide at overveje om du skal have den samme nøgle til samtlige døre eller om de skal have hver sin. Vælger du det første skal du huske at give din producent af dine nye døre besked om at der skal være samme låsecylinder i samtlige døre.  

Det er ikke den eneste beslutning du skal tage, når det drejer sig om dine låse. Du skal beslutte om du skal have en lås der populært går under navnet nøgle/vender. Her bruger du en nøgle udvendigt og bruger håndtaget til at låse indvendigt. Den løsning har den ulempe at er der et glas i døren, kan en tyv smadre den og åbne døren. 

Alternativet er en nøgle/nøgle løsning, hvor du låse med en nøgle inde og udefra. Det har den fordel at en tyv ikke kan komme ud af døren uden en nøgle og derfor en langt bedre løsning, hvis du gerne vil tyvesikre din bolig.

Sidst men ikke mindst, skal du tage en beslutning om hvilken vej dine døre skal vende. Skal de vende ind af eller ud af. Ved at vende dem ud af, får du mere plads i din entre og i din stue. Hvilken er en fordel hvis de er små.