Lån penge online hurtigt, nemt og enkelt

Hvis du har brug for at låne penge, har du i dag flere muligheder. Du kan kontakte din traditionelle bank, hvor det typisk tager dem 2-3 uger at gennemgå din låneansøgning samtidig med, at de har et krav om at du skal stille med sikkerhed. 

Har du ikke mulighed for at vente til din ansøgning er blevet vurderet eller har du ikke mulighed for at stille sikkerhed kan du i stedet overveje et online lån. Lån penge hos ikano bank på få minutter og du kan betale den ekstra regning eller det gode tilbud du har set.

Det tager kun få minutter at sende en låneansøgning til du har svar og der stilles kun ganske få krav til dig som ansøger. Derfor er det også en god ide at sende flere ansøgninger af sted, gerne 3 eller mere og efterfølgende vælge det bedste tilbud.

Hvad stilles der af krav til låneansøger?

Et online lån er kendetegnet ved at der stilles meget få krav til låneansøgeren, med mindre at der er tale om et større lån. Her vil du blive spurgt om dokumentation for at du har en indtægt. Det kan du f.eks. gøre ved at vise en lønseddel. 

For at kunne låne online er det nødvendigt at have en NemID og en aktiv mailadresse. Mailadressen skal banken bruge til at kunne sende dig et lånetilbud eller et afslag og du underskriver tilbudet ved hjælp af NemID.

Du skal også være tilmeldt en dansk folkeregisteradresse og være over 18 år. Flere banker kræver at du er 19 eller 20 år gammel. Det gør de for at sikre at du er klar over konsekvenserne, hvis du ikke kan betale lånet tilbage. Nogle banker accepterer at du står i RKI, men så vil betingelserne være væsentlig anderledes og meget hårdere end dem der er nævnt her.