Inviter vennerne på lækker Chili Con Carne

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

De færreste mennesker kan sige nej tak til en rigtig lækker skål Chili Con Carne med taco skaller og creme fraiche. Chili Con Carne er efterhånden en moderne klassiker i det internationale køkken, og endnu en af de retter fra lunere himmelstrøg, som dansker har taget til sig. En af grundene til den mexicanske hofrets popularitet er, at den er meget nem at have med at gøre.

Der skal virkelig meget til, førend tilberedning af Chili Con Carne mislykkes. Og selv hvis den gør, er det nemt og billigt at smække en ny skudefuld Chili Con Carne sammen. De ingredienser, som bruges til Chili Con Carne, er nemlig både nemme at skaffe – de fås i et hvert velassorteret supermarked – og ligger samtidig i den billige ende. Dette betyder, at du ikke skal i mange forskellige special butikker for at skaffe hverken råvarer eller krydderier – og at du ikke skal betale en mindre bondegård for at invitere vennerne på hjemmelavet Chili Con Carne.

Hvornår skal jeg servere Chili Con Carne?

Chili Con Carne er en ret, som egner sig fortrinligt til servering ved lejligheder så som studenter gildet, house warmingen, eller andre begivenheder hvor der kommer mange mennesker inden for kort tid, som alle skal bespises løbende. Den helt store fordel ved Chili Con Carne er i denne sammenhæng, at du kan lave den flere dage i forvejen, så du ikke skal stå og bøvle med den på selve dagen. Chili Con Carne kan nemlig sagtens tåle at hvile et døgns tid på komfuret under låg (eller op til flere dage i køleskabet). Faktisk bliver retten blot bedre af at få lov at trække. Og så skal din Chili Con Carne blot varmes rigtig godt igennem umiddelbart før serveringen.

Du kan læse mere om Chili Con Carne og finde den fulde opskrift på den lækre og velsmagende ret på dk-kogebogen.dk