vinyl

Hvordan man lige tager vinyler med sig på farten

Hvordan man lige tager vinyler med sig på farten

Folk, der nu om dage foretrækker at have den streamede musik med sig, tænker nok ikke over, hvor besværligt det var at have musik med sig på farten eller til en fest for bare nogle årtier siden.

De fleste af os har jo musikken med os, når vi i forvejen har vores telefon på os, men ellers behøver vi dårligt at have en enhed med til at afspille musik på, for hvis man skal til fest, skal der bare være en enhed, man kan logge ind på, hvor man så kan afspille musikken fra via sin bruger, som man logger ind med.

For nogle årtier siden tog man sin musik med sig som CD’er i en CD-taske, og før da kunne man have en beholder til kassettebånd, selvom de fleste nok bare fandt på alternative måder at have dem med sig, og så håbede man, musikken overlevede turen frem og tilbage.

Det var en helt anden verden med vinyl

Hvis du har set sådan en vinyl før, og det må du næsten have, så ved du også, at den fylder en hel del, når man sammenligner med en CD eller et kassettebånd.

Bare når man køber sådan nogle LP plader fra nye af, især hvis det er en specialudgave, så fylder den en del i sit cover og holder, som man kan folde ud mange gange.

Så når man skal have sine vinyler med sig, så skal man også have en indrettet beholder til en slags, som så kan komme til at fylde en hel del.

Ellers må man tage dem separat under armen, og det kan hurtigt komme til at fylde en del, så man udvælger dem, man gerne vil have med på turen, og så håber man bare, at man ikke kommer til at savne de andre plader på et tidspunkt.