flyttefirma

Hvad du skal gøre, når du skal flytte

Hvad du skal gøre, når du skal flytte

advertorial

Det er altid lidt af en projekt at få flyttet. Det kræver lidt planlægning og tid for at komme bedst i mål med flytningen. Der er en masse ting, der skal transporteres fra et sted til et andet. Herudover skal der klares en række gøremål i det gamle og nye lejlighed, før det kan blive klart. Læs med i det her indlæg, hvor vi har skrevet om tre ting, du skal have styr på, når du skal flytte ud af din lejemål. 

 

 

1. Overvej at hyre en flyttebil

Det kan være en god idé for dig selv, og din stakkels ryg at hyre et flyttefirma. Her kan du få erfarne og stærke folk til at få flyttet dine ting ud af lejligheden, så du ikke selv skal bruge tid på det. Det kan spare dig en masse tid, så du ikke skal køre frem og tilbage mellem din gamle lejlighed og den nye. Du kan finde flyttefirma via dit netværk eller ved at bruge internettet. Her kan du søge på flyttefirmaer i dit område, og se hvilke muligheder du har. 

 

2. Få malet 

En af de andre ting, som du skal have gjort, det er at male lejligheden før du fraflytter det. Det er en ret normal ting at skulle gøre, når man flytter. Det vil fremgå i din lejekontrakt, om hvordan malerarbejdet skal udføres. Det kan enten være dig selv, der skal male, eller så skal du bruge et professionelt malerfirma. Hvis du er i tvivl, så kan du spørge din udlejer, om hvad du skal gøre.

 

3. Få gjort rent

Når du er færdig med at male, så skal du have ryddet godt op. Det kan godt blive temmelig rodet, efter man har flyttet ud. Måske du skal i gang med mindre reparationer i din lejlighed, hvis du har kommet til at ødelægge noget i forbindelse med udflytningen. Alt dette skal gøres, før du overdrager dine nøgler til din udlejer.