Hunden kan have gavn af hundetæpper flere steder

Det er smart med hundetæpper, fordi hunden både har et sted at holde sig til, som den kan kalde sig eget, og så kan man også samle dens legetøj dette sted, og hvis den fælder, så kan man som regel finde det meste på hundetæppet.

Dog skal man huske, hvor man lægger det hundetæppe, for hunden kan for det første få stress, hvis der er for meget larm dette sted, og hvis børn driller den og hiver den i ørene med videre, så kan det måske både gå galt for både hund og børn.

Vi siger ikke, at hunden skal have sit eget rum, men man skal lige overveje, hvad man gør til “hundens sted”, når man anvender sådan et hundetæppe.

Man kan jo – og bør – investere i flere af denne slags, så man har at gøre med flere, hvor hunden altid kan lugte sig hen til, at det er her, den hører til i hjemmet.

Læg hundetæpper på mange områder

Desuden er det også praktisk, hvis nu hunden den har et lille uheld om natten, eller hvis den savler, så det bliver på hundetæppet.

Men hvis man nu har et hundetæppe til indendørsbrug, så er det måske ikke et, som man også vil bruge ude i hundehuset, da det kan blive beskidt.

Således bør man have et ekstra, som man kan lægge derud; og de hundetæpper kan være forskellige i design, så man hurtigt kan kende forskel på dem, når man skal finde det rette frem.

Man kan også have et hundetæppe til bilen, til når man skal transportere hunden i hundebur over kortere eller længere afstande.

Ligeledes kan det så være smart, når man besøger andre eller er i sommerhus og des lige, at man har et hundetæppe med, som man ikke kan forvente, at der er sådan et sted.

Så kan hunden fornemme noget hjemmeligt det nye sted, og den vil holde sig til her.