Har du udvalgt din Maler i københavn?

Vi er helt med på, at det kan være svært at vælge en maler i København, og her tænkes vel at mærke på den uddannede og erfarne af slagsen og ikke bare en person, du lige kender, som gerne vil male for dig derhjemme, når tjansen melder sig.

Der er nemlig så mange forskellige måder til, hvordan man først og fremmest finder frem til en maler, men der er lige så mange, der vil foreslå dig, at du skal vælge dem frem for nogle andre.

Hvis du stillede dig op på et af mange torv i vores hovedstad, Gråbødre Torv, Gammel Torv eller et helt andet, og forkyndte, at du altså manglede en maler til at hjælpe dig med at male derhjemme – eller i dit firma for den sags skyld – så ville der nok være flere, der fik nys om det og dukkede op og sagde, at de kunne klare opgaven for dig, eller også ville de kende nogen (som kender nogle, og så videre), der er de bedste til at klare opgaven.

Men det er en sjov ting det med at sige, at man er den bedste til at klare opgaven, for det skal alle malere selvfølgelig sige, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at få dig som kunde, men hvad betyder det egentlig at være bedst?

De kan sagtens mene, de har erfaringen, remedierne, tiden og resten af udstyret til at klare opgaven til perfektion, men det kan man sådan set først vide, når opgaven er klaret.

Herefter kan man så som kunde mene, at opgaven ikke er fuldendt, og som bekendt er det altid kunden, som har ret.

Og hvis man ikke er tilfreds med opgavens fuldførelse, så er man lidt på Herrens mark, fordi det vil kræve en hel del at ændre om på.

Derfor skal du vælge en maler i København – og for den sags skyld resten af landet – med omhu.