Emaljelak til badekar

Giv dit badeværelse nyt liv

Giv dit badeværelse nyt liv

advertorial

Badeværelset er et af de vigtigste rum i dit hjem, og alligevel bliver det ofte overset. Rummet kan være et sted til afslapning eller et sted at gøre sig klar til arbejdet, og uanset hvad du bruger det til, er der stor sandsynlighed for, at du bruger mere tid der end du lige tror! Men et badeværelse behøver ikke altid at være så hvidt og sterilt – de kan også være farverige og indbydende. I denne artikel vil vi give dig nogle tips til, hvordan du kan bringe farver ind i dit badeværelse.

 

image

 

Mal dine vægge

En af de bedste måder at få farver ind i dit hjem, er ved at male dine vægge. Det gør sig også gældende for badeværelset, hvor det uden tvivl vil pynte. Du kan enten vælge at male i en lys farve, der får rummet til at virke større eller du kan male i en mørkere farve, der gør rummet hyggeligt. De fleste vælger dog at male deres badeværelse i en lys farve, netop fordi det får rummet til at virke større og man kan skabe en hyggelig stemning gennem valg af møbler og interiør.

Vælg farverige møbler og interiør

Som tidligere nævnt er badeværelset et rum, der ofte bliver overset og det bør være et rum, hvor du kan trække dig fra hverdagens stress og jag. Det er derfor vigtigt, at det er hyggeligt og at det føles rart at være der. Du bør derfor vælge dine badeværelsesmøbler med omhu og samtidig vælge nogle farver, som du kan lide. Du kan f.eks. købe et badeforhæng i smukke farver eller en bademåtte. Mulighederne er mange.

Pift dit badekar op

Hvis dit gamle badekar er begyndt at blive slidt, trænger det formentlig til en kærlig hånd. Du behøver ikke at skifte det, da du kan vælge at få det malet, hvilket giver et næsten nyt resultat. Hvis du ønsker at gøre det selv, kan du søge på ‘emaljelak til badekar‘ og læse mere om processen.