Find ligevægt og balance i dig selv – psykologi

Hjælp til indsigt og værktøjerne til et bedre liv 

Går du igennem en hård periode i dit liv? Virker tingene uoverskuelige og har du svært ved at få styr på dine tanker? Sådan føler vi alle ind imellem og det er en del af livet.

I sådanne tider kan det være godt at have nogen at sparre disse tanker og følelser med, og dette har jeg dedikeret min karriere til. Mit mål er at hjælpe dig, til at se tingene fra andre perspektiver og give dig remedierne, til at lære hvordan man bedst kan håndtere disse følelser og situationerne som opstår, som følge deraf.

Mange kan føle at det er et svært skridt at kontakte en professionel, men du ser på muligheden og allerede nu har du flyttet dig, fra hvor du stod igår. Det er svært, det kræver viljestyrke og du kan være stolt af at have været stærk nok, til at træffe et valg om en ny vej for dig selv. Fordi jeg ved at det kan være nerverpirrende at sidde overfor en fremmed og åbne op omkring sine tanker, tilbyder jeg forskellige services. 

1. Personligt møde – Finder sted på mit kontor i Lyngby 
2. Walk-and-talk – En gåtur rundt omkring Lyngby sø, i frie omgivelser og med en smuk udsigt 
3. Online/video-samtale – Til dig der ikke har mulighed for personligt fremmøde 

Det er mit ønske at vi tilpasser dit forløb, lige præcis til dig. Vi er alle forskellige og har behov for forskellige måder at gribe tingene an på. Hovedformålet med vores møder vil være at skabe overblik, over din situation, over hvad du føler og over hvad der får dig til at føle sådan. Når man identificerer præcist hvad der skaber konflikten inde i én selv, er det nemmere at gøre sig fri af negativiteten og det er dét vi sammen vil arbejde os hen imod. 

Har du brug for en psykolog i Lyngby og har et ønske om at forbedre din livskvalitet? Så kan du med fordel se med her, for yderligere information. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *