Find en dygtig og erfaren tekstforfatter til dit website

Mangler du kunder i butikken – altså den digitale af slagsen? Så bør du kigge på hvorledes du kan optimere din website, især når det handler om kundefokus og brugervenlighed. Gode tekster er vigtigt i forhold til kommunikationen omkring dine produkter eller ydelser idet du ikke selv har mulighed for at tage dialogen direkte med kunden. Og så kan solidt tekst indhold på hjemmesiden faktisk skaffe flere kunder.

Hvordan kan en tekstforfatter hjælpe mig med at få flere kunder?

Måske synes du at det virker ulogisk at bedre tekster skal kunne lokke flere kunder til. Men her skal du tænke på at teksterne ikke alene skaber et højere professionelt niveau i indholdet på din hjemmeside.

Velformulerede og gennemarbejdede tekster som holdes i et fejlfrit sprog og med en konsistent skrivestil er også særdeles populære blandt søgemaskiner så som Google og Bing. Gode tekster på hjemmesiden er en vigtig del af den disciplin som kaldes SEO – Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk.

Kort fortalt vil dit website klare sig bedre hos Google hvis den kan præstere et højt indholdsmæssigt niveau i form af relevante og vedkommende tekster på alle sider. Dette har stor betydning i forhold til din online konvertering. Når Google anerkender et website vil dette nemlig blive belønnet med en stærkere placering i Googles søgeresultater på de søgeord du har specificeret. Og så kan kunderne nemmere finde din webshop når de søger efter de ønskede produkter via Google.

Hvad koster en professionel tekstforfatter?

Prisen på en tekstforfatter kan variere utroligt meget afhængig af dine ønsker til tekster, teksternes type, og hyppigheden af opdateringer. Generelt vil en tekstforfatter dog være alle pengene værd idet han eller hun har de rette evner til at løfte din websites niveau og skaffe øget konvertering.

Du kan læse mere, og finde de aktuelle tekstforfatter priser hos Wordpens, på wordpens.com