PTFE tape

En rørlægger bør altid have noget PTFE tape på sig

En rørlægger bør altid have noget PTFE tape på sig

advertorial

En maler kan ikke male uden en pensel.
En musiker kan ikke lave musik uden et instrument.
En retoriker kan ikke overbevise andre uden ord.

Selvfølgelig er der undtagelser ved disse eksempler, men i sin essens giver det god mening, at der er nogle elementer, som der er kendetegnede ud udgør de grundlæggende, basale dele, der er med til at definere dét, som man arbejder med eller har med at gøre.

Det er den slags eksempler, som man ser for sig, når man hører om en profession, og der er nogle, der er mere alment kendte for nogle end andre.

Hvis vi så tager en rørlægger af en VVS’er og blikkenslager, hvad ser du så for dig, at han har med sig?

Det er nok et værktøj, som han kan dreje på rør med, eller også er det en svupper, hvis nu lokummet skulle være tilstoppet(?)

PTFE tape

Det er svært for en blikkenslager at klare sig uden PTFE tape

Hvad hvis nu vi siger, at langt de fleste blikkenslagere ikke kan klare sig uden PTFE tape?

Så vil du nok spørge, hvad det er for en slags tape, for det er ikke noget, som du har liggende hjemme i din husholdning.

Dog er der undtagelser, hvis du har forstand på rørarbejde, og du laver en del VVS-arbejde derhjemme, der har med rørlægning at gøre, men det er ikke den slags almindelige tape, som de fleste familier bruger derhjemme til mange formål.

Det her er en type tape, som man bruger, når man laver sammenføjninger af rør, hvor man skal være sikker på, at de er helt tætte, så den væske, der skal løbe gennem rørene, ikke siver ud ved samlingerne.

Det er altså den måde, man tætner med, og det var måske ikke noget, du lige vidste, hvis du kun kendte til den branche overfladisk.